KEMISK PEELING

Vi använder oss av Dermaceutic´s Kemiska Peelingar. Som är ett franskt märke som har säkra och kontrollerade peelingar som ger mycket fina resultat på huden.

Fördelar med kemisk peeling:

• Jobbar förebyggade mot rynkor i ansiktet samt jämnar ut hudtonen

• optimerar återfuktningen av din hud och ger en fantastisk lyster.

• stimulerar bildningen av kollagen i huden vilket ger mer volym och ökar hudens elasticitet

• reducerar acne och acneärr samt är porsammandragande

En kemisk peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Med hjälp av olika syror som appliceras på huden, exempelvis TCA och AHA, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden.

Priser:

1 behandling – 995:-

En kur på 3-4 behandlingar rekommenderas för att uppnå bäst resultat

Mask Peel – en lerbaserad kemisk peeling med 30% glykolsyra och 2% salicylsyra. Denna peeling passar för en oljig, oren hud där vi jobbar med mildare föryngring.

Mela peel är en 15% blandning av syror mjölksyra, salicylsyra och phyticsyra. Lämplig för alla hudtyper och det är en koncentrerad formula och kombination av aktiva ingredienser. Bevisad effekt på all aktivitet vid pigmentering. Denna peeling ger långvarigt resultat.

Milk peel är en 50% glykolsyra, 10% mjölksyra samt 4% salicylsyra. Passar de flesta, bra quickfix behandling. Ger mycket lyster, mjukar upp fina linjer, jämnar ut hudtonen, jobbar på orenheter/förstorade porer.